desember 2010

Reisen til julestjernen uten sangen og juletre i søppelkasse

Nå har de laget en litt nyere teaterversjon av den gamle Reisen til julestjernen. Det var moro å se uansett, og julestemningen snek seg på. Må si jeg ble litt skuffet når ikke den viktigste sangen kom. Jeg og Helene gledet oss til "Julestjerne kom til meg.....", men den kom aldri. Det er jo det som er hele Reisen til julestjernen. Eller, det er kanskje litt å ta i da, men det er i alle fall en veldig viktig del! Bortsett fra det var resten av teateret morsomt og akkurat så barnslig som vi håpet på.

Å, som jeg savnet den sangen i går!

På vei til Oslo S fikk jeg i forbifarten øye på et juletre som stakk opp fra en søppelkasse! Det var innpakket og alt. Hvorfor la det stakkars treet stå i søppelkassen og fryse? Tenkte vi. Så det endte med at treet Bernt ble med oss på sin (jeg bare gjetter) første togtur. Toget var ikke helt samarbeidsvillig i -20C. Strømmen gikk et par ganger og i Ski klarte det rett og slett ikke å komme seg noe lenger. Da dro jeg, Helene og Bernt ut i kulda og håpet på å bli hentet - noe som heldigvis skjedde etter litt ekstremt kuldesjokk (og da tenker jeg spesielt på tærne, stakkars), dansing rundt Bernt (juletreet) og synging av julesanger.

Hva vi skal gjøre med Bernt her er vi fortsatt litt usikre på..

GOD JUL!!

Herregud, jul! Jeg må kjøpe/lage julegaver! SHIT det er bittelillejulaften i dag.. Alltid ute i god tid ja..

Procrastination - noe jeg er god på

Jeg har fri hele dagen, men allikevel ligger jeg etter med julegaver, rydding, pakking og ja.. Jeg er utrolig flink på Procrastination (utsettelse), Noe som helt sikker kommer til å lønne seg når jeg etterhvert får sykt mye lekser. "Kan jo bare ta det i morgen da, jeg får tid til det!" "Men jeg er så sliten nå, det er vel bedre at jeg slapper av litt...". Anbefaler denne tankegangen altså, da blir alt gjort så fort og effektivt! Hva gjør jeg nå da? PC? Jeg skulle jo vaske rommet, trene og få opp julepynten. Come on.. Men så er jeg jo veldig sliten da..
Random. Det var visst like kaldt i fjord vinter skjønner jeg..

Btw: I dag er siste dagen med Afrodans (før jeg drar da, ikke den siste totalt håper jeg). Så nå er det bare å ta av!

Live(t)

17, Ås

Når juletiden kommer skal jeg fly hele veien til Swaziland, sør i Afrika, for å bo der to år. Jeg har nemlig kommet inn på Waterford Kamhlaba UWC og skal fullføre vgs der. Det kommer til å bli helt sinnssykt og jeg er utrolig spent!

Kategorier

Arkiv

hits