august 2010

Mange sprøyter og nye briller...

Da har jeg tatt alle vaksinene som trengs (men er ikke helt ferdig med hepatitt B, for den var sånn teit halvt-års-vaksine som jeg må gjøre ferdig der nede..). Dessuten viste det seg etter synstesten at jeg trenger briller til bilkjøring og tavlesnakk på skolen, så da har jeg kjøpt det (herregud, briller er dyrt og ekstremt uvant..). Vaksiner og synstest er nå krysset av på listen av hva-jeg-må-gjøre-før-jeg-drar, og det er en ganske deilig følelse! Nå gjenstår lege- og tannlegebesøk, albumlaging og litt andre greier som jeg nok skal klare å få tid til.

Det er veldig rart å ha så lite skole denne høsten. Etter mye frem og tilbake tror jeg at jeg har funnet den passende løsningen... Jeg skal ha tre fag: Mathematics SL og Biology HL på IB-linja og sosialantropologi på SSP (hvis det lar seg gjøre..). Det vil si at jeg har tre timer skole på mandag, én på tirsdag (-_-), to på onsdag, tre på torsdag og to på fredag.. 11 timer i uka får jeg vel overleve. :)

Har hørt litt fra Helene som har "flyttet inn" på skolen sin (RCNUWC), og alt tyder på at hun har det helt topp, noe jeg er veeldig glad for! Gleder meg til å møte Jenny, Ingrid og andreåringene fra WK neste helg!

Forandring fryder?

Tenker mer og mer på det at jeg skal reise nå. Det går liksom sakte men sikkert opp for meg. Helene drar snart til vestlandet for å gå på RCNUWC, og jeg gleder meg på hennes vegne. Det blir jo utrolig spennende, men også utrolig trist. Emilie og Elisabeth drar til USA, Ole til Spania og Anna til Mexico. Alle blir liksom spredd litt overalt her i verden dette året. Jeg kjenner at det blir veldig rart å starte på skolen uten dem til høsten. Blir rart å si ha det og tenke på at det kan gå mer enn ett år før jeg ser dem igjen. 

Uansett, jeg har jo mye å se frem til! Blant annet skal jeg og Ingrid lære Afro Dans denne høsten, noe jeg tenker skal bli utrolig moro å prøve! Dessverre blir det litt vanskelig for Jenny å joine i og med at hun bor i Halden og kurset er i Oslo.. Må bare si at jeg har vært utrolig heldig med reisepartnerne mine! Megahyggelige begge to. Jeg har en god følelse for at vi kommer til å få mye moro både før, under og etter oppholdet i Swaziland. Tenk av vi skal bo i Afrika i to år! 


Swazi-girls. Jenny, Ingrid og meg på introhelga. 

Det blir et år med utrolig mange forandringer. Både her hjemme med alle som drar og selvfølgelig når vi tre endelig setter oss på flyet og flytter til et helt totalt annerledes sted. Gleder meg til å få oppleve Afrika. 

Live(t)

17, Ås

Når juletiden kommer skal jeg fly hele veien til Swaziland, sør i Afrika, for å bo der to år. Jeg har nemlig kommet inn på Waterford Kamhlaba UWC og skal fullføre vgs der. Det kommer til å bli helt sinnssykt og jeg er utrolig spent!

Kategorier

Arkiv

hits