juli 2011

Hjemme fra wilderness

denne uken kommer jeg aldri til å glemme! Bodde sammen med løver, nesehorn, sjimpanser, krokodiller og elefanter. Møtte på en giraff og passet meg for hyiener mens jeg lærte om miljøet og det å 'finne seg sjæl'. En lenger og bedre oppdatAhfering kommer senere (med bilder!!). Nå er det å kaste seg ut i havet av lekser som har ventet på meg i et par tre uker.. Uææ!! Jaja, satser på å ikke drukne helt enda. 

Ja, det var fint!

Store klemmer til dere som har ferie og sommer hjemme, vi sees om fire uker! : )

Life is good

For noen timer siden var den endeløse bussturen fra Grahamstown over og vi returnerte til hverdagen her i Swaziland etter en uke med mange minnerike opplevelser på verdens nest største kunstfestival.

Forrige helg var det 24 hours run; iskaldt, men veldig moro! Jeg løp 5,6 mil og samlet inn ganske så mye penger som går til community service. Folk løp og gikk som gale på tross av utrolig mye og veldig kald vind. Var visst minusgrader på natten (når jeg sov, hehe) og folk gikk rundt banen med tepper og dyner og te og hele pakka. Veldig morsomt, sosialt og bra arragement som jeg er glad for at jeg fikk delta i. På mandagen bar det til Grahamstown og verdens nest største kunsfestival. Der var det dritkaldt: regn, vind og få grader (det snødde faktisk den dagen vi dro hjem). Men sykt gøy, det var det! Så mange utrolig flinke folk. Blan annet en mann som var helt syykt god på gitar! Hørtes ut som om det var et helt band som spite, men så var det bare han og gitaren der  oppe på scenen. Helt sykt! Skal prøve å legge ut en kortfilm / i alle fall bilder.. Men ja.. etterhvert! Var mye bra kunst og teater, selvom jeg egentlig ikke skjønte så mye av alt.. Markedet var morsomt og inneholdt alt mulig rart, blant annet helt utrolig gode ristede, karameliserte nøtter som ble en stor favoritt! Kveldene var lange, og innholdsrike.. ;) Alt i alt: jeg hadde det supert. Grahamstown blir nok aldri glemt!


Det bildet i bakgrunnen er laget av brukte korker! Dødstøft! 

Nå er det noen få dager på skolen før det bærer videre til Wilderness trail med en annen skole som er på besøk fra England. Det blir ekstremt spennende! Skal skive ganske så deltajert om det i ettertid tenkte jeg. Nå vet jeg bare at jeg skal leve 'med naturen' og sove under åpen himmel (driiit kaldt!!). Er litt småsyk nå da, så håper virkelig jeg blir frisk før jeg drar! 

Denne terminen har gått helt sinnsykt fort! Snart er det over og jeg starter på siste tredjedel av førsteåret. Rart! Har mye skole å ta igjen, så gleder meg ikke veldig til å starte på det.. menmen! 

Håper alt er supert hjemme i Norge!! Varme.. aah,, missunnelig! 

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits