mai 2010

Jeg blir (kanskje) russ!

Er megahappy akkurat nå! Kom ikke opp til eksamen, hvor deilig er ikke det?! Sinnssykt herlig med langhelg. :D Og så er det snart 17. mai! Først var det ganske deprimerende å se all russen som har det så gøy rundt her, for jeg skal jo til Afrika (hvis du ikke har fått med deg det) og trodde at jeg ikke hadde noen mulighet til å bli russ. (Jeg vurderte å dra den helt ut på skolen der nede, men siden vi liksom er kun 3 norske, og ingen andre der har en fjerneste anelse om hva de opprørske ungdommene i røde snekkerbukser er, tenkte jeg at det kanskje blir litt rart). Uansett, jeg fant ut at jeg har ferie (:D!) akkurat i russetiden! Meaning: Jeg kan dra hjem og være russ her uten å trenge å tenke på eksamener og sånne gledesdrepende ting! Woho! Da blir det russ av meg og!

Trenger bare 0.6 jordkloder

Har litt småfakta på lur om mitt fremtidige hjem  v.s. mitt nåværende hjem..

(Globalis.no)

Swaziland V.S. Norge

 

SWAZILAND: Hvis alle mennesker på Jorden skulle ha samme forbruk som en gjennomsnittlig innbygger i Swaziland ville vi trenge 0.6 jordkloder.

NORGE: Hvis alle mennesker på Jorden skulle ha samme forbruk som en gjennomsnittlig innbygger i Norge ville vi trenge 3.2 jordkloder.


Kun 4 av 100 bruker PC og Internet
Jeg tror jeg skal ta ITGS som et fag på skolen, og ettersom Swaziland ligger litt etter Norge når det kommer til teknologi og informasjon kan dette bli interessant (og kanskje ikke så vanskelig?)

Teknologi og informasjon

Swaziland

Norge

 

Dagspresse

16,7

569,5

Aviser per 1 000 innb.

 

Antall datamaskiner i bruk

4

63

Antall per 100 innbyggere

 

Internettbrukere

4,1

85,0

Brukere per 100 innbyggere

 

Mobiltelefonabonnenter

24,29

108,57

Abonnenter per 100 innbyggere

 

Pressefrihet

54,50

0,75

Skala der 0 er best

 

Telefon- og mobilforbindelser

12,6

150,8

Antall per 100 innbyggere

 

 

... Hvis dere lurte :)

 

Live(t)

17, Ås

Når juletiden kommer skal jeg fly hele veien til Swaziland, sør i Afrika, for å bo der to år. Jeg har nemlig kommet inn på Waterford Kamhlaba UWC og skal fullføre vgs der. Det kommer til å bli helt sinnssykt og jeg er utrolig spent!

Kategorier

Arkiv

hits