Maths hangover

Jeg stjal overskriften fra Eli, som vet hva han snakker om.. Matteportfolioen (en mangesiders investigation bestående av grafer, tabeller og annet moro) er levert inn etter flere netter med minimalt søvn denne uka. Herlig. Da kan jeg i alle fall krysse av en ting på listen. Til helgen skal jeg på biology tur til Milwane. Vi drar halv seks i morgen tidlig og kommer til å jobbe konstant med å studere plantelivet rundt om i naturreservatet helt frem til tirsdag kveld. Det blir nok.. hæla i taket, eller hva man sier på godt norsk. Det at en synklon nærmer seg med stormskritt - bokstavelig talt - hjelper jo på optimismen. MEN, dette skal gå! Sola skinner og i dag hoppet jeg rett i bassenget etter innleveringen, noe som føltes ekstremt godt. Så.. UWC er herlig, men IB tar litt innpå nå kjenner jeg. IB2erne er blitt forvandlet til zombier med stor søvnmangel. Mye stress på tross; jeg koser meg og nyter varmen og folket her i Swaziland. 

Håper alt er bra hjemme!

Oppdaterer mer med bilder og slikt neste helg - da er det midterm og "fri". 

Én kommentar

mormor

04.mar.2012 kl.18:25

Hei Live! Har nettopp kost meg gjennom bloggen din. Du skriver godt! Nyboka mi kommer i uke 11, ("Skyld - en familiesaga"). Vi skal ha "Bokslipp" på Grand som sist 27.03. Gledegruer meg. Håper ikke syklonen ble for ille, de er ikke til å spøke med. Klem mormor

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

18, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits