Back in town

Andre året er i full gang, med mange nye fjes. Det virker som et bra førsteårskull i år, så jeg har store forventninger til året som kommer. Nå skal liksom vi ta rollen som de 'erfarne'. Litt moro, litt rart. Savner andreåringene da, det må jeg si! Aktivitetene har ikke starten opp enda, men skolen er selvfølgelig tidlig ute med lekser og deadliner. Endelig har jeg fått innredet det nye rommet, noe jeg ikke rakk før jeg dro tilbake til Norge. Sola har gjort alle røde som tomater, men nå ligger tåka tykt utenfor. Det er helt hvitt, HELT hvitt. I morgen kommer visst restene av en eller annen syklon (er det sånn det skrives?) fra Mosambik, så det blir jo gøy.. Forhåpentligvis kommer sola tilbake snart, for jeg vil bade! 


Litt skrått bilde av den ene veggen. Søstrene Grene, dere er geniale. 

 

Én kommentar

Tyra

05.mar.2012 kl.12:45

Så fint du hadde fått det på rommet ditt! Stor forbedring fra det første rommet ditt i fjor, som du viste oss bilder av :P håper alt står bra til!

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

18, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits