Ett år på Waterford Kamhlaba UWCSA

Når jeg nå drar tilbake til Swaziland blir det som en IB2er; en som forventes å være erfaren når det kommer til livet som IB student på WK. Det er litt skummelt å tenke på hvor fort dette året gikk, og dermed hvor fort det neste, og siste, året vil gå. Det har selvfølgelig vært både oppturer og nedturer, men når jeg ser tilbake på alt er det alle oppturene som stikker frem.. 

Jeg har blitt kjent med interessante mennesker fra mange forskjellige kulturelle bakgrunner, jeg har utfordret meg selv både sosialt og skolemessig, jeg har blitt bedre i engelsk og lært et nytt land med en ny kultur å kjenne. Jeg har kost meg på ferie i Maputo,

sett fantastiske artister på verdens nest størtste kunstfestival i Grahamstownog jeg har nesten blitt trampet på av wildebeest og fått sekken åpnet av hyiener på Wilderness tur i Sør-Afrika.

Jeg har svømt med ville delfiner i Mozambique, hvor jeg også har spilt fotballcup i 40 grader på kunstgress.
Jeg har planlagt WK's fredsdagsferiring og kost meg sammen med barna fra SOS barnebyer hver torsdags kveld, 

og jeg har gått modell for å fremme fattige kvinners arbeid i Swaziland.


Copyright 2011 Inga Pearson

Dette er noen eksempler på alt jeg har opplevd; mye både på og utenfor skolen som jeg aldri kommer til å glemme. Neste år blir annerledes, men jeg er sikker på at det blir minst like bra og at nye utfordringer og opplevelser står for tur. Jeg gleder meg. 

Har du noe på hjertet?

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

18, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits