Sommerferie i desember blir bra!

Snart ferie, å, det skal bli digg! Det har vært fult kjør i det siste, kan man si, både når det kommer til skole, sosialt og aktiviteter. Sommeren kommer (overraskende sakte, men sikkert) hit, mens vinteren sniker seg inn på hjemfronten. Lang sommerferie midt i juletiden er uvant, men jeg klager ikke..! En liten oppdatering på livet i det siste:

1) Fotballcupen i Mozambique gikk bra: to gull, en sølv og en bronsje hjem til Waterford. Bra jobba alle sammen! Det var ekstremt varmt! 40 grader, stekende sol og kunstgress. Varme ovenifra, nedenifra, og alle andre kanter, gjorde at det var vanskelig å gi alt på banen.. For å skryte litt fikk "Life" allstar medalje for beste spiller på laget. Det var ganske kult.

2) IB2erne har nå reist fra oss ut til verdens mange hjørner fulle av gode universiteter. Var trist å si ha det til alle sammen, spesielt de norske som har blitt som en familie her. Heldigvis betyr jo ikke dette at man aldri ser hverandre igjen. Det var mye planlegging med Leavers' sermonien, og det tok mye tid, men det ble jo bra til slutt. Den helgen var ganske så spesiell på mange måter, men det tar vi ikke her.. 

3) Hadde show på house on fire i går. Gikk catwalk og hele pakka, for de som kjenner meg kan dette komme ganske så overraskende: jeg er vel ikke den største supportern av modelling eller noe i den kategorien, men.. Dette var ikke noe moteshow, men heller promoting av crafts som fattige kvinner selger på markedet. De vil vise at det man ser der faktisk er kunst ved å lage kreative antrekk ut av forskjellig materiale (inkludert kurver, resirkulert papir osv.), mange kule ting. Skal se om jeg får noe bilder i nærmeste fremtid. 

Ellers har jeg generellt i det siste gjort og opplevd mye nytt og hatt mange interessante opplevelser.. Må si at det blir ekstremt deilig med ferie nå. Gleder meg ikke til kulda, men veldig til jul og tid med venner og familie! Siste innspurt med skole, flytting til nytt rom, pakking og så bærer det heimat til jul. 

Vi sees! 

Én kommentar

gjest

03.des.2011 kl.18:10

(: (:

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits