Maputo neste!

Etter en stressende uke med mye skole (bombe) drar et utrent fotballag til varme, varme, varme Mozambique. Det blir nok deilig (men kanskje ikke så IBlurt) å få en pause fra alle skoleting og andre prosjekter som konstant surrer rundt i hodet for tiden....

I løpet av de tre ukene som er igjen skal jeg lage film om Aktivitetene her på WK, være med på et show på House on Fire, skrive en 20-30 siders MathPortfolio, gjøre et psychologisk experiment og skrive en lang rapport, planlegge avslutning for IB2erne samt dekorere stedet det skal foregå og "designe" bordene, lage et eksperiment på plant distribution i bio (mest spennende noen gang), ..... Og jo, så skal jeg sove, gjøre andre lesker, trene og være sosial i tillegg da. 

Når jeg sitter i varme Afrika i slippers og singlet (gni,gni det inn), er det veldig rart å tenke på at det kun er tre uker til jeg drar hjem til jul og kulde... Det blir godt å se alle sammen, feire 18 år og jul og ikke minst få en liten pause fra en hektisk skoletid. 

Så ja, konklusjonen er at jeg fortsatt lever (mamma og pappa)... og at jeg gleder meg til fotball og moro med folk fra hele Afrika i morgen!

3 kommentar

Marius

13.nov.2011 kl.00:11

Gleder meg mye til du kommer hjem! Det blir kjempekos :) Kos deg med Fotballen i maputo, kjempefint å høre at det ikke bare (iallefall ikke hele tiden) er skolearbeid.

En lillebror som er kjempe glad i deg.

Tyra og Johanne

17.nov.2011 kl.13:32

Hei! Vi er supermisunlige. vi har frost :(

gleder oss til du kommer hjem!!

Live

25.nov.2011 kl.12:15

Å! Gleder meg sykt til å komme hjem, blir herlig å se dere alle!

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits