Midt i eksamenstid

ENDELIG helg.. Ferdig med 4 av 6 eksamner. Ganske slitsomt å sitte inne i den store, varme, tette gymsalen og skrive som en gal til hånden nesten sier stopp. Faktisk så har det gått ganske så greit (bank i bordet) .. så langt. Peace and conflict var den første, så to engelsk eksamner og til slutt Psychology. På mandag er det biology (min så langt verste fiende) og på torsdag matte. Venter det verste og håper det beste. Folk er veldig stresset her og det er mye press på å prestere. Man må virkelig minne seg selv på at det kun er førsteårseksamen og ikke teller noe særlig senere i livet.. 

'

På grunn av alt skolestresset er det lite tid til å være på nettet og snakke med folk hjemme, så .. beklager det! Det er helt sykt hvor fort tiden går! Nå er det snart november allerede! Og så drar jeg hjem på ferie. Herregud. Kom jo akkurat! 

Nå er det fredag, så hva skjer da? Chilletid før biologyøving! Og så skal jeg sove, lenge! Du aner ikke hvor mye man setter pris på søvn her. Helt sykt. Det blir så deilig det! Forhåpentligvis får jeg med noen på en lett amerikansk komedie eller noe annet i kveld også - noe som ikke krever hjernekapasitet... 

Over og ut. 

2 kommentar

Emil Dusi

21.okt.2011 kl.17:08

Jeg savner dig Live!! Hils alle sammen nede paa skolen.

10.nov.2011 kl.07:57

Kjære Live! Jeg vet ikke om dette funker, jeg henger meg med på en annens kommentar. Har nettopp sittet og lest meg bakover i bloggen din så tårene skvetter. Vi tenker mas-s-s-s-s-e på deg og gleder oss til å feire de atten sammen med deg! Bestefar drar til Florida, men rekker hjem til dagen din. Jeg skal på hodet i "julemarkeder" nå med bøkene mine i "Verdens miste bokhandel".

Lykke til med innspurten! Stor klem mormor.

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits