"I'll miss you so much!"

Siste dag med SOS Support

I dag var siste dagen av Community Servicen vi har gjort i år. Hver torsdag kveld har en gruppe med herlige unger fra SOS barnebyen i nærheten kommet opp til skolen vår for å leke og lære. I går var det mest for å ta farvell. Veldig rart å si ha det til alle sammen. Det var både epler, kake, is og kjeks på menyen og folk viste sine danseskills til bakgrunnsmusikken. Det er spesielt en jente jeg har vært mye med som det var vanskelig å si ha det til. Da hun for fullt innså at det var siste gangen fikk hun tårer i øynene og ga meg en klem; ?I?ll miss you so much!?. Hun skrev en lang melding til meg på en notatblokk som jeg ikke har fått sett enda, men på mobilen min, som hun lånte litt, har jeg en lagret melding hvor det står: ?I love you Live and I will miss you a lot?. 

Da de skulle dra fortalte hun at grunnen til at hun hadde kommet litt sent til forestillingen vi hadde var at hun og noen andre hadde mistet bussen som går opp til skolen vår. De prøvde å løpe etter, men ble etterlatt på SOS. Da bestemte de seg for å gå hele veien opp (det er en uendelig lang bakke fra SOS og opp til oss). En av dem hadde vært helt barfot stakkar, men han sa at ?det var verdt det!?. Nå gruet hun seg litt til å dra tilbake til ?moren? sin og få ris. Tenk at de ofret så mye for å være her den siste kvelden?

Det er ganske spesielt å innse hvor mye disse torsdagskveldene har betydd for dem. Og for oss. 

Har du noe på hjertet?

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits