Let's start

Da er det full start på term 3. Aktivitetene er i sving, haugen med lekser vokser og fortvilte elever prøver å forberede seg på eksamen mens lærere advarer mot panikkanfall og foreslår angspiller. Dette er slutten av starten for IB1erne og starten på slutten for IB2erne. Heldigvis er ikke skolen så ille (enda) at vi tyr til angstpiller eller tryllemedisiner, solen skinner og det er mange høydepunkter å se frem til denne terminen også. Vi skal for eksempel på Coldplay concert i Johannesburg, feire fredsdagen på ekte UWCvis, dra på turer i Swaziland, se fremvisninger og konserter... Og så plutselig er det jul igjen. Veldig rart å tenke på at vi snart er ferdig med det første året! Vi får nyte den siste tiden som er igjen sammen med IB2erne før de spres rundt om i verden på forskjellige universiteter. Dette blir en utfordrende, men opplevelsesrik termin og jeg grugleder meg. Men gleder meg mest da, så klart, det er jo UWC. We're all in this together. 

5 kommentar

˙▽˙ Minaio

08.sep.2011 kl.22:09

Aww, hørtes så spennende ut!

Linda

10.sep.2011 kl.09:40

Spennende!:)

Kristine :D

14.sep.2011 kl.15:57

Hva tenkte du da du fikk vite at du kom til Swaziland? Hadde du tenkt noe på hvor du ville? ble du fornøyd med landet? Anbefaler du å søke?

Har selv lyst til å søke uwc, men foreldrene mine er litt skeptisk hvis jeg kommer til Swaziland i og med at de ikke har hørt noe om landet :D ( tror selv at det kommer til å gå helt fint uavhengig av hvilket land jeg kommer til )

Håper på svar :D

Hilsen Kristine 8 jente snart 16 :D

Live(t)

24.sep.2011 kl.19:43

Kristine:

En stund tilbake skrev jeg faktisk et innlegg om prosessen bak og min reaksjon da jeg fikk vite at jeg kom inn og hvor jeg kom inn - les her: http://liveinswaziland.blogg.no/1290117165_hvem_hva_hvor_nr.html

eller trykk på kanppen "prosessen bak" på menyen av bloggen. :)

Når det er sagt: Jeg er veldig fornøyd med å komme inn i Swaziland! Gjennom alle opplevelsene og utfordringene her har jeg åpnet øyene for mange nye perspektiver og fått mange minner for livet som jeg aldri kunne byttet med noe. Swaziland er et spennende land i utvikling. Folk er veldig hyggelige og har noen utrolig flotte og smittsomme smil! Jeg føler meg trygg her, og kjenner faktsik forskjell på Swaziland og Sør-Afrika. Jeg anbefaler på det sterkeste å søke på UWC og er sikker på at du kommer til å få en fantastisk opplevelse for livet uansett hvor du kommer inn hen.

Skal skrive et kort innlegg nå om hvordan det er å være student her. :)

lykke til med søknadsprosessen! :)

Kristine <3

30.sep.2011 kl.21:19

Tusen takk for svar :D

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits