Life is good

For noen timer siden var den endeløse bussturen fra Grahamstown over og vi returnerte til hverdagen her i Swaziland etter en uke med mange minnerike opplevelser på verdens nest største kunstfestival.

Forrige helg var det 24 hours run; iskaldt, men veldig moro! Jeg løp 5,6 mil og samlet inn ganske så mye penger som går til community service. Folk løp og gikk som gale på tross av utrolig mye og veldig kald vind. Var visst minusgrader på natten (når jeg sov, hehe) og folk gikk rundt banen med tepper og dyner og te og hele pakka. Veldig morsomt, sosialt og bra arragement som jeg er glad for at jeg fikk delta i. På mandagen bar det til Grahamstown og verdens nest største kunsfestival. Der var det dritkaldt: regn, vind og få grader (det snødde faktisk den dagen vi dro hjem). Men sykt gøy, det var det! Så mange utrolig flinke folk. Blan annet en mann som var helt syykt god på gitar! Hørtes ut som om det var et helt band som spite, men så var det bare han og gitaren der  oppe på scenen. Helt sykt! Skal prøve å legge ut en kortfilm / i alle fall bilder.. Men ja.. etterhvert! Var mye bra kunst og teater, selvom jeg egentlig ikke skjønte så mye av alt.. Markedet var morsomt og inneholdt alt mulig rart, blant annet helt utrolig gode ristede, karameliserte nøtter som ble en stor favoritt! Kveldene var lange, og innholdsrike.. ;) Alt i alt: jeg hadde det supert. Grahamstown blir nok aldri glemt!


Det bildet i bakgrunnen er laget av brukte korker! Dødstøft! 

Nå er det noen få dager på skolen før det bærer videre til Wilderness trail med en annen skole som er på besøk fra England. Det blir ekstremt spennende! Skal skive ganske så deltajert om det i ettertid tenkte jeg. Nå vet jeg bare at jeg skal leve 'med naturen' og sove under åpen himmel (driiit kaldt!!). Er litt småsyk nå da, så håper virkelig jeg blir frisk før jeg drar! 

Denne terminen har gått helt sinnsykt fort! Snart er det over og jeg starter på siste tredjedel av førsteåret. Rart! Har mye skole å ta igjen, så gleder meg ikke veldig til å starte på det.. menmen! 

Håper alt er supert hjemme i Norge!! Varme.. aah,, missunnelig! 

2 kommentar

mormor

10.jul.2011 kl.21:02

Hei, jenta vår! Gratulerer med resultetet. Jeg fikk vondt i hele meg da jeg hørte om alle mila, men for en innsats! I går var vi samlet og manglet deg veldig, feiret dobbelt Mariusbursdag og hadde det helt fint. 20 til stede med en ny Linn (Marius Andre sin fra Sverige) + fam Hybbestad. I dag har det blåst, men været er ellers nesten OK. Håper Ingerd og familien din får noen gode dager på Kanusen, sommeren går så fort! Klem Mormor. Take Care!!

Live

17.jul.2011 kl.22:41

Mormor!! Vet ikke om du leser svar her på bloggen, men nå funker ikke facebook, så here we go.. Kom akkurat hjem fra Wilderness trial, noe jeg skal skrive et innlegg om senere - det var helt fantastisk og absolutt verdt leksehavet jeg nå kaster meg ut i den kommende uken (håper jeg). Gleder meg veldig til å komme til Sandefjord i August og se dere alle sammen. Satser på at dere nå har fint sommervær og nyter både badevann, familiesammenkomster og din gode mat som jeg ofte lengter etter. Vi sees om sånn ca. fireukerstid! Gleder meg :)

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits