Mørbanket, men lykkelig

Akkurat nå ligger jeg i min egne dobbeltseng med mange store, myke puter etter en herlig frokost med frukt og ordenlig kaffe, mens jeg  nyter bra internett. - Sånn er det å ha linkfamilie. 

Glemte å nevne at knærne mine er i en litt større versjon enn vanlig - spesielt det ene som har mer enn fordoblet seg - hodet mitt har to små donaldkuler på hver side og øynene min har vanskeligheter med å konsentrere seg om å lese en engelskbok jeg må skrive et langt essay om til i morgen. Skulle på en måte ønsket at jeg kunne si jeg har opplevd noe skikkelig spesielt og kult som å trokke på en mine eller å havne i en svær slosskamp - men i stedet er det helgens fotballcup som har satt sine spor... Vi vant da! Waterford, owa, Waterford, owa, Waterford, owa, owa, owa!

Ganske missunnelig på norske folk som snart har ferie og sommer, håper dere alle koser dere masse! Fra Sophia (aka 'Yoda' - venstre) sin bursdag - en gankse interessant og morsom dag med mye dansing - fest for henne og for begynnelsen på 2. termin på WK. 

Da er det tilbake til essay, labrapport, prøvelesing.... Prekast!

2 kommentar

Broderen (marius)

10.jun.2011 kl.22:56

Hei,! jeg skulle bare gi en hilsen og si at jeg leser bloggen din!!!:)))) håper alt går bra der nede i kalde Afrika, gleder meg til å komme nedover.

Live

11.jun.2011 kl.21:29

Stolt av deg Marius! Ja, gleder meg og! Ikke forvent sommer og sol da.. ;)) men det blir bra!!

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits