Ullundertøy, ullgenser og ulltøfler foran peisen i sørlige Afrika

Heihei! Tenkte det var på sin plass med en oppdatering.. Min plan om minst et innlegg per uke har failet allerede. Bare å beklage det.. Men ja, da er jeg et par uker ut i det folk omtaler som den skumle, lange, kalde terminen. Og ja, det er ganske kaldt ? du kan si det sånn at jeg er misunnelig på dere der hjemme med norsk sommer og hele pakka. Men selv om det er masse skole, lite sol og mer kulde enn jeg trodde (og at jeg merker veldig godt at jeg glemte jakka mi i varme Norge..), så er alt egentlig ganske greit allikevel! Skolematen har forbedret seg noe veldig. Nå er det masse god salat-ting til middag neste hver dag og noen ganger suppe i breaktime i stedet for dounut, yes! Dessuten er det mye moro som skal skje denne terminen. Var på bursdagsfeiring forrige helg. Sophia feiret dagen på et backpacker sted med mye moro! I morgen er det festival i Swaziland og helt sikker masse å se frem til, dessuten skal jeg jo på verdens nest største kunstfestival (teater, musikk..) om ikke så veldig lenge i Grahamstown ? ohyeee! Så ja, jeg overlever kulden ? så langt.

Forresten, jeg vet det er ganske lenge siden, men gratulerer med dagen som var Norge! Vi hadde en fin feiring her og! Alle de norske pyntet seg med mariusgensere og 17.maisløyfer, spiste norsk frokost med godt brød og brunost og hadde potetløp med Norge v.s. resten av verden - Norge vant så klart. En stor takk til en fantastisk nasjonalkomitee (Jenny, takk!).

Håper alt er supert i Norge og at alle koser seg i varmen! Å, så misunnelig! Og Johanne: GRATULERER MED DAGEN SOM VAR!!

Ps: Familie: hvis dere noen ganger vurderer å sende meg en pakkehilsen (?) så står makrell i tomat i små bokser, rugbrød, ipoden min og jakka mi øverst på lista.. Ellers alt som er av ull! - Vet dette er ønsketanker som ikke kommer til å skje, men det er jo alltids lov å prøve.

Har du noe på hjertet?

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits