Tilbake til vinteren i Afrika

Da sitter jeg i common room med ullgenser og er irritert over hvor dum jeg var som glemte jakken min hjemme - for den hadde nok kommet godt med fremover. Hvis du tror det alltid er varmt i afrika, tar du feil. Det er ikke så ille enda da, men vet at det blir veldig kaldt i juni og juli (hørte rykter om -4 grader, brr!). 

Det er både bra og rart å være tilbake på WK. Må si jeg gleder meg til alt som skal skje denne terminen - bushfire festival, bursdager, festival i Grahamstown...  Det er ganske rart at det er 17. mai i morgen, men heldigvis har 17. mai kommiteen på WK UWCSA (aka Jenny H. J.) planlagt både pølser, vaffler, potetløp og sekkeløp, så det skal nok bli feiring av Norge her og! Jeg har fylt opp rommet mitt med endel norsk mat (makrell i tomat, leverpostei, fiberrik, brunost, verdensbestehjemmelagdeknekkebrød/mormorsknekkebrød m.m.) Skal nok vare en liten stund fremover - håper jeg. 

God natt! :)

 

Én kommentar

Tyra

18.mai.2011 kl.10:02

Savnet deg på 17. mai! noe manglet.. :P

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits