Tell the world that I'm coming home

Da er jeg tilbake til grovbrød, sommer og sol i Norge. Du kan tro det var deilig å komme hjem etter 6 timer med buss, 6 timer venting, 12 timer fly, 6 timer venting, 2 timer fly og kun 4 timer søvn de siste 48 timene! Det var smårart og utrolig bra å se fem ivrige nordmenn med norske flagg stå å vente på oss. Foreldrene og broren til Ingrid og mamma og pappa. Merkelig nok føltes alt veldig normalt veldig fort og det var nesten sånn at jeg fikk en følelse av å aldri ha dratt. Da jeg kom hjem var både mormor og bestefar, farmor og Marius her og ventet på meg. Utrolig hyggelig å se dem alle sammen! Dessuten: mormor = utrolig god, ordentlig, mat! Å, så godt det var å spise norsk mat! Grove rundstykker med leverpostei har aldri smakt så godt, og vaffler med brunost har jeg spiste nok av for hele ferien allerede. Norsk sjokolade har heller ikke latt vente på seg og foreløpig har planen om en sunn ferie ikke nådd helt frem... Men herregud, det er jo påske (noe jeg hadde helt glemt før jeg kom hjem til gule kyllinger og tulipaner). 

Uansett, nå er det ferie og varmt som bare det (mye varmere enn afrika - jeg har blitt lurt). Ferie betyr chilling, soving, spising, catche up med folk, litt jobbing og litt leksing. Mmm, me like! Og ja, jeg har noen bilder på lur (for her er nemlig nettet bra - hurraaa!!):


4 av mine 5  familiemedlemmer.
Dere kan takke amerikaneren til venstre og Jenny for mange bilder!

Har du noe på hjertet?

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits