1 term er snart over

Uæ! Nå drar jeg snart hjem på ferie, hvor rart er ikke det? På en side føles det ut som om jeg har vært her en evighet, men samtidig så har alt gått utrolig fort! Jeg har blitt kjent med mange utrolig hyggelige folk fra hele verden her i vår lille boble oppe på fjellet. Karakterene blir satt og alt rundes opp nå, føles feil og riktig på en gang. 1. term har vært både vanskelig og bra og rart og skummelt og spennende og koselig og opplevlesesrikt og lærerikt og overraskende og... en berg og dalbane av følelser og opplevelser. Nå føles alt egentlig veldig bra. Det er litt rart å skulle dra hjem nå, når alle brikkene snart har falt på plass. Må si det blir ganske digg å få en pause da, komme seg litt ned på jorda igjen og møte alle kjente og kjære der hjemme. Dessuten skal jo min uberkule lillebror feire at han blir voksen, woow.. Eller voksen.. Konfirmasjon i alle fall, hehe. Det blir supert! 

Dessuten har jeg allerede fått 0-åringer (eller førsteåringer, men siden jeg ikke føler meg som andreåring, blir det 0-åringer) som skal komme hit neste år. Weey, gratulerer!!! Jeg har en god følelse av at den norske standarden forblir på topp, hehe. ;p

Forresten: det var en syyk tordenstorm i går. Lynte og buldret som bare det! Kunne se lynet, ikke bare blinket, men hele sikk-sakken liksom! Kulii. Har jo sagt noe om det med lyn her tidligere: rekorden på mest dødlige lynnedslag er akkurat her.. Så når det blinker, holder du deg unna fielden!
Er også ferdig med mange store skoleting, så nå nyter jeg å ha tid til masse annet (som å skrive blogg). 

Håper alt er supert med alle! Til de kommende 1-åringene: GRATULERER! Og til de hjemme: Vi sees! 

2 kommentar

Mali

30.mar.2011 kl.20:50

gleder meg til å se deeg!

Live

31.mar.2011 kl.21:07

Gleder meg til å se deg Mali!! :D

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits