3 bøtter vaffelrøre og.. en sprengt mage

Oppdatering, endelig!

På fredag var det full fart med vaffelrørelaging nede i common room. Gale nordmenn som knuser egg med pannen og blander alt for mye ingredienser oppi svære tilitersbøtter mens de hører på høy, norsk musikk. Vi måtte jo få laget nok vaffelrøre til lørdag og UWCday på WK! Det var veldig moro med en dag utenom det vanlige. Alle tuslet rundt i nasjonalkostymer og spiste alt for mye mat fra alle mulige spennende land. Jeg har ikke vært så mett siden julaften! Trodde virkelig at magen skulle eksplodere, men det skjedde ikke, heldigvis. Det var både danseoppvisninger, sangoppvisninger, diktoppvisninger og taler. Vi sang faktisk litt av Norge i Rødt Hvitt og Blått, noe som viste seg å bli ekstremt kleint; sangen gikk fortere og fortere til vi bestemte oss for at nok er nok og vi bare sluttet å synge. Vi fikk i alle fall vist frem våre fine mariusgensere (og t-skjorte) og Jennys bunad. Vaflene var veldig populære og det kunne gått skikkelig unna med salget om ikke de teite vaffeljernene hadde brukt en EVIGHET per vaffel... Det er ikke som dobbelt og kjapt norsk vaffeljern, nei; her snakker vi enkelt, gammelt og ti-minutter-per-vaffel vaffeljern. Det viktigste er jo at folk elsket dem, for det gjorde de virkelig! På tross av at oppskriften var så improvisert som overhodet mulig og at vi ikke hadde tid til å gjennomsteke dem, så det var helt hvite og noen litt smådeigete. Hadde vel blitt kastet ut av Norge om vi hadde prøvd å selge dem der... Vi solgte faktisk 20 liter røre i vaffelform da!

På kvelden var det rydding før det bar videre til en fest på et backpacker sted. Hadde en kjempefin dag og natt alt i alt! På tross av at magen min var ti ganger større og vondere enn vanlig. Hvorfor må etiopiere lage så god gryterett? Og hvorfor smaker norske vafler så himla godt selv uten brunost?

Ellers: Har mye lekser hele tiden, sover alt for lite og spiser alt for mye toast med og uten peanøttsmør. Men jeg er lykkelig. Har venner fra mange spennende steder i verden og opplever hvordan det er å bo på kostskole i Afrika. Heldiggris.

For 100000ende gang: Må si at jeg er ekstremt lei meg for det dårlige internettet! Har kjempelyst til å ha skypesamtaler med alle sammen, men det går virkelig ikke. Ikke meldinger engang. Fint. Beklager! Og Ingerid: TUSEN TAKK FOR BREVET!!!!!!! Ble så glad! :D

Har du noe på hjertet?

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits