Jeg vil se VM mens jeg spiser vafler med brunost og drikker melk

Vi liker lange overskrifter. Uæ, Norge gjør det jo dritbra! Og jeg er på andre siden av kloden.. Jenny og Ingrid klarte faktisk å se 5 mila i går (hvor var jeg?!) takket være Jenny's kule internettting - som jeg også skal skaffe meg på onsdag. Kjenner at det hadde vært litt bedre å se det på storskjerm nede i kjellerstua med en nystekt vaffel i hånda, men det er greit her og. Det er så rart å tenke på at det er snø og full fart med skiturer og snømannbygging hjemme, mens vi nærmer oss slutten av sommeren her. Mange ganger savner jeg virkelig båtturer, sjø og strand i Norge - det er jo dette jeg forbinder med sommer - men så husker jeg at det ikke er varmt eller sommer hjemme, og da går det nesten greit å bo langt fra vannet i varmen.

Håper jeg får gått litt på ski og stått på snowboard når jeg kommer hjem! Nå er det kun litt over en måned igjen - rart som bare det! Rekker akkurat ikke 17. mai, dessverre (første skoledag her nede, jippi), men tror vi nordmenn planlegger å ta fri et par dager på starten av term 2 for å dra til Mozambique og feire nasjonaldagen der. Det blir bra!

Akkurat nå har jeg en liten fritime før engelsk. Lekser? Blogg? Sove? Prioritering kalles det visst.

2 kommentar

Emilie i USA

08.mar.2011 kl.03:06

Skal du seriøst hjem om litt over en måned? Haha du reiste jo nettopp, trodde ikke du skulle hjem før i August! Når kommer du neste gang (så jeg før sett deg)?

Live

08.mar.2011 kl.13:03

Japp, hadde ikke planer om å dra hjem før i august - men det ble endret. drar også hjem i midten av august, så jeg ser deg da tenker jeg!! :D

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits