Når nettene blir lange og kulda setter inn?

Biologyprøven er endelig overstått og de lange, søvnløse leksenettene er over (enn så lenge - digger IB)! I morgen drar jeg til Mosambik! Været er småteit i dag: kaldt, torden og lyn og hauger av regn, men satser på at det er/blir bedre i Mosambik sånn at vi får en dag på stranden. Jippi!

I dag har det vært svømmegalla hvor husene som vi er delt inn i konkurrerte mot hverandre. Har jeg fortalt det? ? At vi er delt inn i hus? Det er litt som Harry Potter: du har tre forskjellige hus med forskjellige farger og navn som konkurrerer i forskjellige ting i løpet av året. Jeg er i Stern (blå farge) og jeg tror dessverre ikke vi gjorde det megabra i dag, menmen, vi tar dem senere!

- Alle andre bilder er ikke laste-opp-villige. 

Fredag forrige uke hadde vi noe som kalles en ?social?. Kantina ble gjort om til et diskotek med både lys, musikk og røyk. Ganske spesielt, litt rart og VELDIG svett? Veggene var VÅTE og du gled rundt på det svette gulvet. Hvis du var heldig kunne du til og med kjenne (svette)dråper fra taket. Blæ! Dessuten var musikken udansbar (kan man si det?) og gjentagende. Hvor blir det av afrikanske rytmer?

Ellers de siste dagene: Har vært veldig lite aktiv (syk) og spist mye toast med peanøttsmør (det er det vi lever av her!) i det siste, så det blir godt å komme seg litt bort fra både skole og den fristende loffen i gangen? Føler meg veldig sunn og sprek i dag, ja... Apropo: Har enda ikke bestemt meg for hvilke aktiviteter jeg skal følge videre neste halvterm. Volleyball, fotball, athletics, Tango, samba, ballroom, floorball, kayak, rugby, yoga? Må nok klare å bestemme meg over helgen.

FORRESTEN!! Jeg var en halvmeter fra å tråkke på en slange her om dagen! Det var litt skummelt. Den var ikke store karen, men ganske skremmende for det om, spesielt når en fra Swaziland sa at det var en Svart Mamba baby.. De er jo ikke de morsomste å bli bitt av har jeg hørt. Uansett, den viste seg å være død - så da er det fred og ingen fare. Heldigvis.

Akkurat nå kommer jeg ikke på noe mer interessant å si... I kveld er det smålig lekser, og mye FILM! Yeah! Pakking og rydding hører også med når man skal dra av sted.. ? Å, som jeg gleder meg!

 

Håper alt er supert hjemme!

3 kommentar

Live

23.feb.2011 kl.21:49

Digger at det kommer spørsmålstegn alle mulige rare steder når jeg publiserer innleggene på bloggen.. Merkelige greier. Afrikansk, helt sikkert.

pappa

23.feb.2011 kl.23:34

God tur!!

Ingerid

24.feb.2011 kl.12:25

Kos deg! (så bør du velge kayak syns jeg:P )

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits