Valentines og rugby

(skrevet litt tidligere på dagen)

I går var det valentinesday og full fart med levering av roser, kort, godteri og ballonger. Ja, de tar det seriøst her. Veldig uvant, men moro å se. Jeg er ikke den største fanen av valentines. Det er jo mest for kjærestepar og butikksalg. I år var jeg så heldig å få både roser og godteri med hyggelige hilsener fra venner. Dessuten prøvde jeg Rugby i går, woho! Det var moro. Skal fortsette med det fremover tror jeg. Ingen kunne reglene og de færreste hadde holdt en sånn rar ball i hendene, så du kan tenke deg det ble mye surr. Vi ante ikke hva vi drev med halvparten av tiden - jeg digget det. Nå har jeg fritime og bruker den ikke på lekser. Bra. Håper alt fortsatt er supert i heimen. Vi snakkes!

Forresten fikk Ingrid både brev og pakke i går, mens min hylle var like tom som alltid? Hehe? Tror hun har bestikket alle hjemme med sjokolade?

Prøøveee, innlevering, boklesing, pugging, problemløsning, sammenligning.... IB.

Én kommentar

Marius, farmor eva, sven og ingerd. Familie ftw :)

20.feb.2011 kl.19:15

Hei, hei, det var hyggelig å høre at du har det fint :) vi tenker masse på deg og sender deg varme tanker! Jeg (marius) syntes det hørtes gøy ut med røgby! Kos deg og send noen varmegrader hit :)

Klem

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits