halvveis eskimorull og besøk fra flyktningsleir

.. er sammendraget denne uken. Har prøvd kayaking og klarte nesten en eskimorull uten padler, men ikke helt.. Når jeg kommer hjem skal nok pappa bli stolt av mine kayak skills! Skolen krever mye tid, noe den ikke alltid får.. I går fikk vi besøk av barna fra flyktningleiren Mpaka. Dagen gikk til sport, leking, fletting av hår og hygge. Tror de koste seg veldig, det var godt å se! Det var spesielt en av jentene som ikke klarte å la håret mitt være i fred. Hun fortalte at hun en gang hadde hatt langt hår, hun også, men at de nå ikke fikk lov til å ha langt hår. Det var derfor alle jentene hadde helt kort hår. Hun rev og slet i håret mitt, lagde rare frisyrer og avsluttet det hele med en palme på toppen av hodet. Veldig fint. Så var det en liten jente (5-6 år) som jeg tilbrakte det meste av dagen med. Hun kunne minimalt engelsk, men hadde lange samtaler med meg på Siswati eller et annet afrikansk språk. Det er så hyggelig når de tar tak i hånden din og drar deg med overalt, ler og smiler.

Prøvde virkelig å sette inn et bilde her, men den gang ei.

Nå må jeg starte å lese en bok på 150 sider (til i morgen), og forberede et foredrag om "the socio-political situation in Nigeria at the end of the 19th century" Joho.

Én kommentar

Helene

15.feb.2011 kl.14:04

Høres kjempebra ut, håper du koser deg masse. Du har ihvertfall sol, tenk på det!

Og 150 sider + foredrag- velkommen til IB...

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits