Samba - Brasil neste?

Heiheihello!

Endelig helg! Allerede etter tre (?) uker går jeg rundt med en følelse av å være konstant trøtt. Haha, hvordan blir det når skolen pusher på med masse lekser? Alt er jo nytt, så det tar mye energi å komme seg inn i det. Synes det meste er greit nå. Kjenner campus, mange folk, skolen og (noen av) reglene. Disse ukene har vært utfordrende og morsomme! Noen ganger savner man sitt trygge hjem i Norge hvor man vet hvordan man skal forholde seg til alt, men en stor grunn til at jeg dro var jo at jeg skulle utfordre meg selv, og det er noe jeg virkelig får gjort her! Har prøvd så mye nytt, møtt så mange nye folk og prøver å bli kjent med et helt nytt land (og kontinent). Kjenner at biology HL kan bli en stor utfordring fremover, men jeg skal nok klare det! Har prøvd både fjellklatring, volleyball, Argentinsk Tango, løping, Samba... Mitt mål er å bli dritflink til å danse samba, sånn at jeg kan joine karnevalet når jeg drar til Brasil etter IB - for det skal jeg!

Bilde stjålet fra Eli. Det er fra etter fjellklatringen. Her ser dere den fine utsikten vi har fra campus. Kongen på haugen!

Neste uke blir det athletics og kayaking + mer. Dessuten starter com.serv. på torsdag (håper jeg) og det blir veldig spennende! I dag er det bare å slappe av, vaske klær, vaske rommet, rydde i alle papirer og faggreier og nyyyte fridagen! Været er grått da, som vanlig. Vær så snill å ikke forvent at jeg skal være brun når jeg kommer hjem i april folkens, for med dette være kommer det ikke til å skje.. (bildet er fra en av våre sjeldne, solfylte dager..).

Til slutt: lykke til til alle UWC-søkere! Kjemperart å tenke på at søknadsfristen for våre fremtidige 1-åringer har gått ut!

Har du noe på hjertet?

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits