Yogafail og skolestart

Da har skolen starta gitt. Hm. Joda, jeg føler meg fortsatt dummere enn før. Fagprat: Tror det blir veldig bra med psychology siden det er så interessant! Engelsk går vel greit, og norsk skal vi tre norddamer klare lett! Så er det matte som kommer etterhvert.. Forhåpentligvis går bio greit etter noen uker også.. eller ikke.. og peace and conflict studies blir moro å prøve i morgen!

Morgenyoga faila. Sto opp klokka seks (DRIT TRØTT) og fant en lapp som forklarte at det var utsatt til onsdag. Takk. Heldigvis har vi noen yoga-erfarne co-years her som kunne vise litt på TV-rommet, så litt morgenyoga ble det allikevel! Eller har jeg gjort inneklatring i dag - ikke like moro som uteklatring, menmen, og volleyball som var veldig gøy og utfordrende! Tror jeg skal prøve meg på kayaking eller fotography på torsdag og kanskje fotball i morgen. Håper været holder seg like bra - for nå skinner sola som bare det - yeaahhh!

NATTA - nye bilder kommer når internettet vil samarbeide!

- Fra community service da vi besøkte ungdomsfengselet. Anna (England) og Daniel (Fiji) hjelper til med å  lage en pathway.

2 kommentar

Annika

05.feb.2011 kl.07:36

Lykke til med alle nye fag! Du klarer det nok veldig bra :)

Live(t)

05.feb.2011 kl.09:40

Hehe, takker for oppmuntringen. Kjenner biology HL tar innpå.. Det går sikkert greit, bare å joobbeee... hehe. Håper alt er supert med deg!

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits