Tusen takk

Jeg ønsker å skrive en liten takkehilsen til alle som har hjulpet meg (indirekte) med å pynte opp rommet mitt og med å holde liv i spiriten til Live i disse første ukene i et land langt, langt borte.

Så, takk

- For kortet jeg fikk av deg før jeg dro på flyet Marius, det er klistret opp på veggen over pulten og skal nok bli lest mange ganger! Og for "fotlenkene" som jeg bruker hele tiden! 
- For kalenderen Johanne! Herregud så glad jeg ble da jeg fikk den. Leste det du hadde skrevet på baksiden istad, og det gjorde meg veldig, veldig glad! Den henger godt synlig over pulten min, - det er flere som har blitt sjokkert over snøbadbildet - "you norwegians are crazy"!  
- For den norske koppen fra Julie A og sjokoladen fra julie B! :D 
- For kortene du har laget Tyra, de pynter opp rommet mitt. Både giraffen med nisselue (bursdag) og "God tur" - kortet som jeg leser om og om igjen. Takk til både deg og Johanne for bildet jeg fikk før jeg dro, det er så koselig! 
- For bildene du lagde før jeg dro, mamma! De pynter opp mitt kjedelige rom, hehe! Kjempekoselige bilder!
- For albumet du lagde Helene, herregud, det er perfekt! - og står selvfølgelig stolt til pynt øverst på hylla. Takk for telefonsamtalen, det var helt utrolig ubeskrivelig herlig å høre stemmen din, haha! Savner deg masse!
- Til Ingrid og Jenny for at de er i samme situasjon, og for at de er så bra!
- Til alle vennene mine der hjemme for at dere bryr dere, og for at dere er noen så herlige personer! 
- Til familien min fordi alle som tilhører den er så fantastiske og betyr helt ekstremt mye for meg. Gleder meg veldig til å se dere igjen!

Hvis dere ikke har sett det, så har jeg faktisk publisert TO innlegg idag (se under)!!! Må nyte det når internettet faktisk funker! I dag har det faktisk vært solskinn og ikke regn, jeg har fiksa rommet og skrevet brev, chilla på den store gressbanen med en bok i hånda (orket ikke lese - sykt kjedelig) og kost meg veldig! Burde egentlig gjort matte.. Fint, procrastination allerede. Bra Live!

Prekast ein gong..

Har du noe på hjertet?

Skriv en ny kommentar

Live(t)

Live(t)

17, Ås

Brr, kaldt! Hva gjør man da? Man drar til Afrika! Jeg fullfører vgs på Waterford Kamhlaba UWC of Southern Africa i Swaziland. Lurer du på noe? kontakt meg på live0412@gmail.com! Sala kahle.

Kategorier

Arkiv

hits